Contul meu
Intră în cont
Contul meu
Toate produse
Promoțiile Outlet
Promoțiile Săptămânii
Coșul meu
Gol


Termotransfer

 

Contact


Telefon:

+40-259-472-286

E-mail:

info@depozituldetricouri.ro

Showroom:

Str. Dimitrie Pompeiu nr 5, Oradea, jud. Bihor

Program de lucru:

Luni-Vineri: 09:00 - 17:00

 

ASPECT VIZUAL SIMILAR CU GRAFICA ORIGINALĂ!

Când dorim să facem un cadou ne punem întrebarea: Oare o să-i placă? Un tricou sau o șapcă personalizate prin termotransfer vor fi, cu siguranță, pe placul oricui. 

Transferul termic sau termotransferul presupune transferul unei imagini sau logo firmă, de pe o folie specială decupată cu ajutorul unui cutter-plotter, cu ajutorul preselor termice, în condiții de temperaturi și presiuni specifice. Folia printabilă este o folie specială pe care se printează cu o imprimantă cu cerneală pe bază de solvent și se taie pe contur cu același utilaj. Folia se aplică cu ajutorul presei termice pe textil.

Procedeul se folosește pentru cantități mai mici de obiecte și are un aspect vizual similar cu grafica originală.

Dacă sunt respectate instrucțiunile de folosire, o imprimare prin termotransfer rezistă foarte bine în timp. Pentru spălarea materialelor textile inscripționate prin această tehnică nu se recomandă folosirea detergenților care conțin clor, trebuie să fim atenți la temperatura de spălare, iar hainele se vor călca pe dos.

Pot fi personalizate prin termotransfer:
tricouri, șepci, bluze, cămăși dar și obiecte promoționale.

Printre avantajele personlizării cu transfer termic sunt:
imprimarea pe o gamă variată de produse, posibilitatea personalizării cu orice fel de grafică, dar și rezistența îndelungată în timp dacă sunt respectate instrucțiunile de folosire.
Abonați-vă la Newsletter-ul nostru

Iți plac ofertele noastre? Înscrie-te gratuit la newsletter