Lei
  • Euro
  • Forint
Română
  • Magyar
  • English
+4 0259 472286     |     info@depozituldetricouri.ro

CUM COMAND

Online direct de pe site.


Vizionati produsele.

Odata ce aţi gasit un produs care va place si corespunde cerintelor dumneavoastra, cu un simplu click , se va deschide o alta pagina unde veti avea posibilitatea de a vizualiza toate detaliile produsului (poza/poze, descriere, pret, diverse recomandari, comentarii la adresa produsului).

Selectati produsele

Selectati produsul, marime,culoare, cantitatea dorita si apasati butonul „In cos”. Produsele se vor duce automat in cosul de cumparaturi si veti putea vizualiza toate produsele selectionate de catre dumneavoastra, cu posibilitatea de a schimba cantitatea dorita sau sa stergeti pe unele dintre ele, si veti putea vizualiza si suma totala a cumparaturilor.

Autentificare.

Dacă sunteţi vizitator/client nou trebuie sa va inregistrati ca sa deveniti Utilizator, introducand datele cerute in formularul de inregistrare si trebuie sa cititi termenii si conditiile dupa care lucreaza acest site. Pentru a deveni utilizator trebuie sa acceptati termenii si conditiile.
Utilizand acest site sunteti, de acord in totalitate cu acesti termeni si conditii, fara nici o alta restrictie.
Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest site in nici un fel, respectiv nu puteti plasa comenzi, nu puteti comanda produse, nu primiti notificari si informari privind promotiile si Newsletter.
Daca sunteti deja Utilizator introduceti adresa de e-mail şi parola, astfel datele pe care le aveti ca utilizator se vor incarca automat.

Adresa de livrara / date de facturare

Selectati sau adaugati adresele dorite. Aveti posibilitatea de a introduce mai multe adrese si mai multe date de facturare, din care aveti posibilitatea sa selectati la fiecare comanda imparte.
Transport

Aici selectati daca doriti livrare prin curierat sau ridicare personala din showroom. Daca se selecteaza transport prin curierat, se afiseaza si costul aferent transportului.
Modalitatea de plata

Aveti posibilitatea sa selectati daca doriti sa faceti plata on-line cu card sau prin ramburs, la livrarea produselor.

Finalizarea comenzii

Prin apasarea si finalizarea comenzii sunteti de acord cu termenii si conditiile si in cel mai scurt timp veti fi contactat de colegii nostrii pentru confirmare si termen de livrare.

Cumparaturi placute!