Contul meu
Intră în cont
Contul meu
Toate produse
Promoțiile Outlet
Promoțiile Săptămânii
Coșul meu
Gol


Serigrafie

 

Contact


Telefon:

+40-259-472-286

E-mail:

info@depozituldetricouri.ro

Showroom:

Str. Dimitrie Pompeiu nr 5, Oradea, jud. Bihor

Program de lucru:

Luni-Vineri: 09:00 - 17:00

 

CULORI VII!

Știați că... procedeul serigrafiei a fost descoperit în China, în timpul dinastiei Song, din perioada anilor 960-1279 d.H, fiind adoptat ulterior și în alte țări asiatice. Tehnica serigrafiei apare în partea de vest a Europei pe la sfârșitul secolului al XVIII-lea.

Serigrafia este un procedeu de imprimare (pe textile, lemn, sticlă, etc.) cu ajutorul unui ecran de mătase. Materialele imprimate trebuie să aibă suprafața netedă, să fie fără cusături sau denivelări. Acestea pot deteriora calitatea imprimeului. Realizarea ecranelor serigrafice se face cu ajutorul unei emulsii fotosensibile pe baza graficii realizate pe calculator a modelului de imprimat. Se execută câte un ecran serigrafic pentru fiecare culoare componentă a imprimeului.

Serigrafia permite imprimarea unor imagini de calitate și în culori vii, iar materialele serigrafiate pot fi atât de culoare deschisă, cât și închisă. Vopseaua serigrafică oferă un aspect omogen imprimeului, culorile sunt intense și au o rezistență îndelungată la spălat.

Tehnica serigrafiei este atât de larg utilizată deoarece produce culori vii chiar și pe țesături mai închise. Este eficientă pentru crearea loturilor medii și mari de îmbrăcăminte personalizată.

Dintre avantajele acestei tehnici amintim costurile scăzute pentru volumele mari de textile imprimate și o rapiditate mai mare de producție. 

Serigrafia este ideală pentru imprimarea logourilor care necesită folosirea unei culori exacte, conferă rezistență la la spălări repetate.  Pot fi serigrafiate: bluze, cămăși, hanorace, genți din material textil etc. 
Abonați-vă la Newsletter-ul nostru

Iți plac ofertele noastre? Înscrie-te gratuit la newsletter